Επίσκεψη Στέργιου Τσίρκα στην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Επίσκεψη Στέργιου Τσίρκα στην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Επίσκεψη Στέργιου Τσίρκα στην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Tην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη και το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Βίκυς Καβαλλάρη επισκέφτηκε χθες ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με την Αντιπεριφερειάρχη θέματα που αφορούν σε έργα υποδομών, όπως τα αντιπλημμυρικά, τη διαχείριση απορριμμάτων, τα έργα αποχέτευσης ομβρίων και καθαρισμού ρεμάτων (Χαράδρου, Ραπεντώσας), αλλά και έργα οδοποιίας.

Περαιτέρω, αναφορικά με τα ζητήματα πολιτικής προστασίας, υπήρξε ταύτιση απόψεων περί των ιδιαίτερων αναγκών του δήμου, λόγω της μεγάλης του έκτασης και της γεωμορφολογίας του και ιδίως αναφέρθηκαν στις περιοχές του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, του Ζούμπερι και του Άγιου Ανδρέα με τις δεκάδες δομές κατασκηνώσεων, όπου υπήρξε κοινός τόπος η ανάγκη έγκαιρης ενεργοποίησης όλου του αρμοδίου υπηρεσιακού μηχανισμού, ενόψει της νέας θερινής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…