Έλεγχοι για πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Δημόσιο – Οι πρωταθλητές και οι ουραγοί

Έλεγχοι για πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Δημόσιο – Οι πρωταθλητές και οι ουραγοί

Έλεγχοι για πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Δημόσιο – Οι πρωταθλητές και οι ουραγοί

||

Τα κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έκαναν έφοδο σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστώσουν πόσοι υπάλληλοι έχουν εμβολιαστεί και αν έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά.

Οι έλεγχοι έγιναν από τις 4 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εμφανίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Το 89,6% των υπάλληλων που ελέγχθηκαν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχαν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι εκπαιδευτικοί φαίνεται ότι έχουν πειστεί αφού στους πρωταθλητές είναι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με 88,6% αλλά και η αντίστοιχη Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας με 87,5%.

Αντίθετα στις υπηρεσίες των δήμων τα ποσοστά είναι χαμηλότερα με τον Δήμο Αιγιάλειας να εμφανίζει 52,6% και το Δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη 63% περιοχές που έτσι κι αλλιώς εμφανίζουν χαμηλή κάλυψη.

Από την αρχή του μέτρου έχουν επιβληθεί 920 πρόστιμα σύμφωνα με την αρχή εθνικής διαφάνειας και οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Το πρόστιμο είναι 300 ευρώ την εβδομάδα, αναφέρει το in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…