Έκρυθμη είναι η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική – Ζανέτ και Σπίρτζης απειλούν με διαγραφές

Έκρυθμη είναι η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική – Ζανέτ και Σπίρτζης απειλούν με διαγραφές

Έκρυθμη είναι η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική – Ζανέτ και Σπίρτζης απειλούν με διαγραφές

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, εκεί όπου υπεύθυνοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν χριστεί η Ζανέτ Τσίπρα και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε μια περιοχή όπου η Κουμουνδούρου κινδυνεύει να μη βρει ούτε την ψήφο της, η αδελφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται αποφασισμένη να επιβάλλει ακόμα και διά της βίας τις απόψεις της, τις οποίες φροντίζει να μεταφέρει στο πόπολο ο εκλεκτός Σπίρτζης.


Ενώ κομματικοί υποψήφιοι δεν διαφαίνονται στον ορίζοντα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων και εκείνοι που θα κάνουν το βήμα γνωρίζουν πως πρόκειται για αποστολή αυτοκτονίας, η Ζανέτ επιλέγει να στηρίξει πρόσωπα που αφενός καμία σχέση με το κόμμα έχουν, αφετέρου ούτε και λαϊκό έρεισμα διαθέτουν.


Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, υπάρχει και μια ξεχωριστή περίπτωση όπου η αδελφή Τσίπρα δεν διστάζει να υπερασπιστεί την επιλογή υποψηφίου, ο οποίος έχει ως πρωτοπαλίκαρο αποπεμφθέντα αστυνομικό, ο οποίος καταδικάστηκε για εκβιασμούς.
Επιπροσθέτως, ο εκλεκτός της Ζανέτ έχει δώσει τα χέρια ακόμα και με χρυσαυγίτες. Μάλιστα, στο εν λόγω ψηφοδέλτιο αναμένεται να ανακοινωθεί η συμμετοχή πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου (και του Κασιδιάρη την εποχή εκείνη), το οποίο διοργάνωσε ακόμα και «πορεία διαμαρτυρίας» στην πόλη με τους μαυροφορεμένους συντρόφους του, προκαλώντας τη δημόσια αγανάκτηση.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά για τη Ζανέτ και τον Σπίρτζη; Καμία προφανώς, κρίνοντας κανείς από τη στάση τους.

Μάλιστα, δεν διστάζει να απειλήσει ευθέως με διαγραφές όσα τοπικά στελέχη τολμούν να διαφοροποιηθούν προσπαθώντας να περισώσουν την εναπομείνασα αξιοπρέπειά τους. Στο στόχαστρο του διδύμου, που μόνη του έννοια φαίνεται να είναι η απόκρυψη των χαμηλών πτήσεων του κόμματος –πολύ χαμηλότερων στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τις εθνικές– είναι εκείνοι που έχουν στείλει μήνυμα στο κόμμα πως απειλές δεν περνούν και ότι θα πράξουν όσα η συνείδησή τους τούς υπαγορεύει. Αυτοί ακριβώς είναι που προκαλούν έντονο εκνευρισμό στο δίδυμο μιας κι έρχεται ολοένα και πιο κοντά η πιθανότητα να βρεθούν στον δρόμο τους αντάρτικα αμιγώς ΣΥΡΙΖΑϊκά, τα οποία αρνούνται να υπακούσουν στα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της προεδρικής αδελφής.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “tomanifesto” Φύλλο 16ης Ιανουαρίου 2023 https://tomanifesto.gr/

The post Έκρυθμη είναι η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική – Ζανέτ και Σπίρτζης απειλούν με διαγραφές first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…