Λ. Καραούλης «Θέλουμε ένα ισχυρό Κοινωνικό κράτος»

Κα

Ο Λάζαρος Καραούλης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής καλεσμένος στην εκπομπή «Who is Who» του OnCamera.gr, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τονίζει πως είναι έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας των πολιτών για τις δημόσιες μεταφορές και αυτό αναδεικνύει τις βαθιές παθογένειες που έχουμε ως χώρα.

Με καταγωγή τη Καρδίτσα και μεγαλωμένος στο Μαραθώνα, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και την επαγγελματική του σταδιοδρομία έως σήμερα. Ομολογεί πως το «μικρόβιο» με τα κοινά το είχε από τα παιδικά του χρόνια και πως είναι η πρώτη φορά που ασχολείται σε τέτοιο επίπεδο με την πολιτική.

Στην ερώτηση από πότε ΠΑΣΟΚ απαντάει «Πάντα ΠΑΣΟΚ». Δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ταιριάζει απόλυτα στους νέους και είναι ένας χώρος που μπορούν να τον εμπνευστούν και να συνδράμουν. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απαρτίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό από νέους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα με θετικό πρόσημο.

Τέλος, αναφέρεται στα τρία βασικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής που είναι η υγεία – η ασφάλεια – οι υποδομές και τις λύσεις που θα δώσουν όντας νέα Κυβέρνηση.

Καραούλης