Ζ. Κωνσταντοπούλου «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην Πολιτική! Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, στοχεύοντας στον Άνθρωπο!»

Κωνσταντοπούλου

«Κοιτάμε μόνο μπροστά! Ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά!». Το παραπάνω, αποτελεί ένα από τα βασικά συνθήματα του Κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και της Προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη!» του OnCamera.gr και τη Βιργινία Μάρκου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε εξαρχής ότι «μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, στην Κοινωνία μας, είναι η προσπάθεια του Συστήματος να ισοπεδώσει τα πάντα και τους πάντες και να οδηγήσει τους πολίτες σε μία κατάσταση αδιεξόδου! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, λοιπόν! Πρέπει να διατηρηθεί η ελπίδα σε συνδυασμό με την ενεργή ενασχόληση και τον αδιάκοπο αγώνα! Πρέπει να μείνουμε συνεπείς στις ιδέες και τις αξίες μας και πάνω απ’ όλα να στοχεύσουμε στον συνάνθρωπό μας και τις ανάγκες του».

Κωνσταντοπούλου
vlcsnap 2023 05 29 14h11m10s495

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος έχει δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό του προσωπικού τους τηλεφώνου, το οποίο δεν σταμάτησε να χτυπάει (σε αθόρυβη λειτουργία) καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης. «Με καλούν συνεχώς, από όλη την Ελλάδα! Ο κόσμος θέλει να εκφραστεί, να ακουστεί, να καταλάβει τι γίνεται… » σχολίασε σχετικά, η κα Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως «είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ένα στάνταρ εκλογικό σύστημα, αλλά να αλλάζει και να προσαρμόζεται ανάλογα με το συμφέρον του εκάστοτε Πρωθυπουργού.

Με αυτόν τον τρόπο μπερδεύονται οι πολίτες και δεν είναι σίγουροι πως να συμπεριφερθούν, όταν βρίσκονται μπροστά στην Κάλπη. Επίσης, θα έπρεπε να υπάρχει προαποφασισμένη και συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, προκειμένου ν’ αποφεύγονται διάφορα ζημιογόνα φαινόμενα, για τους πολίτες και τη χώρα και να μην έχουμε τις άτυπες μακρόχρονες προεκλογικές περιόδους».

Η κα Κωνσταντοπούλου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ον κάμερα και για έναν συμβολικό λόγο: να δείξει μία ακόμα φορά στην πράξη ότι παλεύει για τους πυρόπληκτους του Ιούλη 2018 (ερχόμενη στην περιοχή όπου έλαβε χώρα η συμφορά) ενώ απάντησε ξεκάθαρα, σε ερωτήσεις, όπως: δημοσκοπήσεις και αποτελέσματα, προγνωστικά εκλογών και μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.