Σφοδρή αντιπαράθεση Σαμέλη – Φιλίππου

Σφοδρή η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των υποψήφιων Βουλευτών Ανατολικής Αττικής κ.κ. Γιάννη Σαμέλη (Ν.Δ.) και Πέτρου Φιλίππου (ΣΥΡΙΖΑ) που βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πριν… μιλήσει η Κάλπη!» του OnCamera.gr που παρουσιάζει η Βιργινία Μάρκου.

Αμφότεροι οι ως άνω καλεσμένοι δήλωσαν εξ αρχής ότι υπάρχει μεταξύ τους, αμοιβαία προσωπική εκτίμηση, παρά ταύτα όσο προχωρούσε ο διάλογος και «άνοιγαν» τα επί μέρους ζητήματα, η αντιπαράθεση φούντωνε και οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, έβγαιναν στην επιφάνεια.

Πέτρος Φιλίππου: «Φοβάται ένα debate με τον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης!»

Σφοδρή

Ο τέως Δήμαρχος Σαρωνικού και υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Φιλίππου, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, ως εξής: «Είναι φανερό πια, σε όλους μας, ότι ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει τον διάλογο με τον κ. Τσίπρα, καταδεικνύοντας τη μεγάλη αγωνία που τον διακατέχει για την πραγματική και μόνη αληθινή δημοσκόπηση, αυτής δηλαδή που θα γίνει την 21η Μαΐου. Εδώ και αρκετά χρόνια, οι μετρήσεις πέφτουν συνεχώς έξω. Η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί την επικοινωνιακή τακτική του ‘όλοι ίδιοι είμαστε και το Σύστημα φταίει για όλα’. Τα Τέμπη έχουν ξεπεραστεί μόνο μιντιακά, τη στιγμή που η Κοινωνία βράζει, κάτι που θ’ αποτυπωθεί στην Κάλπη».

Γιάννης Σαμέλης: «Και για διαχειριστής Πολυκατοικίας θα κέρδιζε πάλι ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα!»

Σφοδρή

Μειλίχιος στο ύφος του, αλλά καυστικός στις παρατηρήσεις του, ο δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Σαμέλης, εκφράστηκε με τον δικό του τρόπο για τα τεκμαινόμενα, ως εξής: «Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων -για Κυβέρνηση/Δήμους/Περιφέρειες/Συλλόγους/Σωματεία κλπ- έχει συντριβεί ο κ. Τσίπρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία! Και για διαχειριστής μίας Πολυκατοικίας να κατέβαιναν οι δυο τους, ως υποψήφιοι, πάλι θα κέρδιζε μ’ ευκολία, ο κ. Μητσοτάκης! Προφανώς λοιπόν και δεν αποφεύγει ούτε βεβαίως, έχει κάποιον λόγο να φοβάται ένα debate με τον κ. Τσίπρα. Αυτό που εκτιμά ο Πρωθυπουργός ότι πρέπει να λάβει χώρα, είναι ένας διευρυμένος διάλογος με όλους τους επικεφαλής των Κομμάτων, αφού έτσι κι αλλιώς, όλοι συμφωνούμε ότι εξαιτίας του εκλογικού νόμου, ευνοούνται οι συνεργασίες».

Ο κ. Σαμέλης υπογράμμισε ότι έχουν γίνει 80 με 90 debates στη Βουλή όλα αυτά τα χρόνια, ισχυριζόμενος ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το Κόμμα που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει καλύτερα τις παθογένειες του Συστήματος.