Οδοιπορικό στο Κέντρο της Ραφήνας

 - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

To OnCamera.gr συνεχίζει το οδοιπορικό στους δρόμους της Ραφήνας. Κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν προβλήματα της καθημερινότητας από τη δική τους οπτική γωνία.

00:29 – Ανδρέας Βασιλόπουλος (Κέντρο Ραφήνας): Το Μουσείο θαλάσσιας ιστορίας που υπολειτουργεί, οι επιπόλαιες πεζοδρομήσεις στο κέντρο της Ραφήνας, η έλλειψη σχεδιασμού και πάρκινγκ.

05:16 – Σάββας Ιωαννίδης (Εμπορικός Ιστός): Τα προβλήματα καθημερινότητας στον εμπορικό ιστό, η αγωνία των εμπόρων και η έλλειψη οράματος.

09:06 – Δημήτρης Αντωνάκος (Μπλε Λιμανάκι): Οι φόβοι για καταστροφή στο Μπλε Λιμανάκι από το ενδεχόμενο κατασκευής αντλιοστασίου της ΕΥΔΑΠ και η αγωνία για τυχόν αστοχίες που θα επιβαρύνουν την θάλασσα.

12:31 – Κυριάκος Κυριακούλης (Αγία Τριάδα): Αγανάκτηση για το χρόνιο πρόβλημα των κουνουπιών, αδιαφορία για το σύνολο των κατοίκων, θυμός και απογοήτευση για το αίσθημα εγκατάλειψης που νιώθουν.

Στην εκπομπή “Μιλάμε… χωρίς Μοντάζ” του OnCamera.gr

οδοιπορικό  - OnCamera.gr

Επιθυμείτε να συμμετέχετε στα οδοιπορικά μας στην Ραφήνα και στο Πικέρμι; Επικοινωνήστε στο 2108056324 ή στο info@oncamera.gr.