Στα καμένα του Ντραφίου – Οδοιπορικό

Ντραφίου - OnCamera.gr

Κάτοικοι του Ντραφίου διαμαρτύρονται την αδιαφορία του Δήμου που προκάλεσε τις ανυπόστατες ζημιές από τη φωτιά που ξέσπασε τη 19η Ιουλίου 2022.
To OnCamera.gr συνεχίζει το οδοιπορικό στο καμένο Ντράφι. Κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους φόβους τους καθώς και το ποιος φέρει την ευθύνη.

01:07 Πελαγία Παναγούλη – Κάτοικος Ντραφιου (Ντράφι): Ακαθάριστο το Αλσύλλιο του Δήμου από το 2015 που κατοικεί, ο Δήμος καθαρίζει τα χόρτα και τα πετάει μέσα στην κοίτη του ρέματος, στους άλλους Δήμους δεν έχουν υποχρεώνει κανένας τους κατοίκους να πληρώσουν φορτηγό για να μαζέψουν τα χόρτα.
06:56 Φίλιππος Τζουμέρκας – Κάτοικος Ντραφίου & Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου (Ντράφι): αγωνία για την επόμενη μέρα το μάζεμα όλων αυτών των αντικειμένων που έχουν καεί, η χαμηλή βλάστηση ήταν αυτή που συντήρησε την φωτιά.

Ντραφίου - OnCamera.gr

10:33 Αγγελίνα Μεταξάτου – Κάτοικος Ντραφίου (Ντράφι): Ο Δήμος πεισματικά αρνείται να μαζέψει τη βιομάζα, τα δημοτικά τέλη δυσβάστακτα στο Ντράφι, ζητάμε να μάθουμε τι πληρώνουμε και απάντηση δεν παίρνουμε.
Επιθυμείτε να συμμετέχετε στα οδοιπορικά μας στην Ραφήνα και στο Πικέρμι; Επικοινωνήστε στο 2108056324 ή στο info@oncamera.gr.