Κ. Τριανταφυλλίδου «Πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος»

Τριανταφυλλίδου

Η Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η νεότερη υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας με Ποντιακή και Αρβανίτικη καταγωγή μπαίνει στη μάχη των εκλογών δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανοίγει τα χαρτιά της σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε εξειδίκευση στις οικονομικές επιστήμες με δύο μεταπτυχιακά στο Λονδίνο σε τομείς εξειδικευμένους στη σύγχρονη επιστήμη: Μάστερ στα Logistics και την εφοδιαστική αλυσίδα και Μάστερ στο Εμπόριο Ενέργειας και Ενεργειακών Προϊόντων.

«Ανήκω στη νέα γενιά, καθημερινά ζούμε και βιώνουμε τους ίδιους προβληματισμούς και αγωνίες, κάνουμε όνειρα, βάζουμε στόχους, αγωνιζόμαστε. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος και να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια της παλαιάς νοοτροπίας».

«Η Ανατολική Αττική έχει δυνατότητες μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς δεδομένου ότι διαθέτει τρεις λιμένες, οδικές αρτηρίες, αγροτική παραγωγή, οινοποιεία, επιχειρήσεις με ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο. Έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους νέους από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, να αναδείξουμε ευκαιρίες και να τους στηρίξουμε για ενεργό συμμετοχή και απασχόληση στον τόπο τους».

Τριανταφυλλίδου