Γ. Αραμπατζής «Έχουν δίκιο οι δημότες μας να γκρινιάζουν»

Αραμπατζής - OnCamera.gr

Με την βελτίωση της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο, ο Γαβριήλ Αραμπατζής ως επικεφαλής της παράταξης «H Πόλη που θέλω» δικαιολογεί την γκρίνια των κατοίκων της Ηλιούπολης που βλέπουν καθημερινά να υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής τους και προτείνει με έργα, την επανατοποθέτηση της πόλης, στο βάθρο που της αξίζει.

Εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου και προτείνει την επέκταση του ήδη υπάρχοντος χώρου ταφής σε χαρακτηρισμένη για τέτοια χρήση έκταση από το 1930 και δηλώνει ότι μαζί με την ομάδα του θα φέρει εις πέρας το ελπιδοφόρο σχέδιο για δημιουργία πράσινων μονοπατιών από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι τον Υμηττό.

Αραμπατζής - OnCamera.gr

Ο κ. Αραμπατζής δηλώνει πως επιτέλους η Λεωφόρος Κατεχάκη που διασχίζει την Ηλιούπολη επιβάλλεται να γίνει υπόγεια σήραγγα και ξεκαθαρίζει πως η ικανότητα ενός Δημάρχου δεν καθορίζεται από την κομματική του ταυτότητα αλλά από το όραμα και τις γνώσεις που διαθέτει για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις. Στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και στη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου