Η Πέτη Πέρκα στο ραδιοφωνικό σταθμό 97,1

«Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος θετική, για μια δίκαιη κοινωνία και ανάπτυξη συμπεριληπτική, για όλους» δηλώνει η Πέτη Πέρκα στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Λέχοβο 97,1.

Αναπτυξιακού Νόμου και ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγρότες κτλ. Παράλληλα προβλέπονται φωτοβολταϊκά στέγης και Ενεργειακές Κοινότητες που τόσο υπονομεύτηκαν από την απελθούσα κυβέρνηση, πολύ ‘γενναίο’ Εξοικονομώ ειδικά για τις λιγνιτικές περιοχές, αγροφωτοβολταϊκά και πολλά άλλα μέτρα που συμβάλουν στην ενεργειακή μετάβαση της περιοχής».

Για ποιο λόγο να στηρίξουν οι πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ γενικά και στη Φλώρινα
«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι μια διαφορετική μάχη, με ενισχυμένη αναλογική. Η κουβέντα δεν είναι το ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, θεωρώ δεδομένη την υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ποιο Πρόγραμμα. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να συγκρίνουν τα Προγράμματα των κομμάτων που περιγράφουν την επόμενη μέρα και μέσω αυτών αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικά σχέδια διακυβέρνησης, για τα οποία υπάρχουν και δείγματα γραφής.

Της ΝΔ, που ωφελεί τους λίγους και ισχυρούς, με την αισχροκέρδεια, τη συσσώρευση πλούτου, τους κολλητούς, τις απευθείας αναθέσεις, και του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, για κοινωνικό κράτος, πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, προστασία της αγοραστικής δύναμης και ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας. Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος θετική, για μια ανάπτυξη συμπεριληπτική και για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Έχουμε μεγάλες διαφορές που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, για τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία, τις αυξήσεις, για ένα αξιοπρεπές εισόδημα, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τον αγροτικό κόσμο, για τους νέους που δέχθηκαν αυταρχισμό και κανένα μέλλον. Αλλά και για την αξία που δίνουμε στην ανθρώπινη ζωή, στο κράτος δικαίου και στη δημοκρατία. Όλα αυτά είναι συνθήκες για ευημερούσα κοινωνία, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στις κάλπες με άλλη διάθεση, με την ψήφο μας σχεδιάζουμε το μέλλον μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε μια κυβέρνηση της ΝΔ ανεξέλεγκτη, με τη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία που τη διακατέχει, η οποία δεν ευνοεί πουθενά την κοινωνική πλειοψηφία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό.