Ο Πράσινος Χώρος έχει εκπροσώπηση το «Πράσινο Κίνημα»

Ο Πράσινος Χώρος έχει εκπροσώπηση το «Πράσινο Κίνημα»

Είναι Δημοσιολόγος και Οικονομολόγος. Επιστημονικά ασχολείται με θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Δημόσιας Διοίκησης και Ευρωπαϊκής Οικονομικής Πολιτικής.

Έχει διδάξει ως επιστημονικός συνεργάτης σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Πειραιά και σήμερα συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Από το 2012 έως σήμερα, είναι Πρόεδρος Δ.Σ. στο «Ινστιτούτο Καποδίστριας» για την Ανάπτυξη, τη Στρατηγική και την Ελεγκτική της Δημόσιας Διοίκησης & της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι Μεταδιδακτορικός ερευνητής σε θέματα Δημοσιονομικής Διαχείρισης & Εσωτερικού Ελέγχου ΟΤΑ.

Έλαβε το Διδακτορικό του δίπλωμα στην Οικονομική Επιστήμη από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (PhD).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων :
Στην Διοίκηση επιχειρήσεων και Οργανισμών με εξειδίκευση στην διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) από το Nottingham Trent University (MBA)
Στην Εθνική και Ενωσιακή Διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (MPA)
Στην Εγκληματολογική Λογιστική Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Νεάπολις Πάφου(MSc).

Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο La Verne University, Διοίκηση Τουρισμού στο σημερινό Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής όπως και Πολιτικές Επιστήμες & Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συνεχίζει με LLB (Hons) της Νομικής Σχολής του London Metropolitan University.