Τα δώρα του Ράμα στον Μητσοτάκη

 - OnCamera.gr

Τα δώρα του Ράμα στον Μητσοτάκη – Ήταν ενθουσιώδης η υποδοχή που επιφύλαξε στη Δερβιτσάνη ο Εντι Ράμα στον πρωθυπουργό, την επομένη μάλιστα της τουρκοαλβανικής συμφωνίας για την αγορά τουρκικών οπλισμένων drones.

Υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου είχε προσγειωθεί το πρωθυπουργικό ελικόπτερο: «Τόσο πολύ κόσμο ούτε εγώ δεν μαζεύω στις συγκεντρώσεις μου» είπε σε κάποια στιγμή ο κ. Ράμα στον κ. Μητσοτάκη βλέποντας τους ομογενείς να τον χειροκροτούν παρατεταμένα και με ενθουσιασμό.

Οι Αλβανοί θεωρούν τους Έλληνες ως το λαό που κάνει τις περισσότερες διακρίσεις σε βάρος τους

Μπροστά από τους επισήμους μέσα στο γήπεδο υπήρχε μια τεράστια μπουλντόζα (από αυτές που τις αποκαλούν «τσάπα») αλλά ουδείς γνώριζε τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν εκεί, σύμφωνα με το in.gr

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», το μυστήριο λύθηκε όταν ο κ. Ράμα είπε ότι την προσφέρει δώρο στον δήμαρχο Δημήτρη Τόλη. Αλλά δεν ήταν η μοναδική χειρονομία του αλβανού πρωθυπουργού προς το πρόσωπο του έλληνα ομολόγου του:

Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη σε όλα τα ζώδια – Έρχεται δύσκολο 2023
Προανήγγειλε ότι θα ονομάσει την κεντρική πλατεία του ομογενειακού χωριού «πλατεία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», αφού ο πατέρας του πρωθυπουργού ήταν ο πρώτος έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε πριν από 31 χρόνια τη Δερβιτσάνη.