Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρείο ο 29χρονος

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρείο ο 29χρονος

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρείο ο 29χρονος

Σε ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του – Σε ψυχιατρείο αποφασίστηκε να μεταφερθεί ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος έχει ομολογήσει την πράξη του στις Αρχές.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο εισαγγελέας ήταν αυτός που πρότεινε να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

ψυχιατρείο

Τι συνέβη
Ο 29χρονος σκότωσε τη μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης. Γείτονες της άτυχης γυναίκας άκουσαν κραυγές από το σπίτι της στην Καλαμαριά και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι γείτονες, σύμφωνα με μαρτυρίες, άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανταστούν τι είχε συμβεί καθώς μέχρι και χθες, δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ να υπήρχε κάποιος τσακωμός μεταξύ μητέρας και γιου.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα βρήκαν μέσα τον 29χρονο, τον οποίο αρχικά προσήγαγαν και στη συνέχεια όταν και ομολόγησε το έγκλημα τον συνέλαβαν. Ο 29χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζούσε σε κοντινή απόσταση από τη μητέρα του την οποία και επισκεπτόταν συχνά.

Τι προσέχουμε πριν προσφέρουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια στα παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το φονικό, 0 29χρονος είχε έντονο καυγά με την μητέρα του. Κάποια στιγμή, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε επίσης και μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…