Επανήλθε για τη Μ.Ε.Β.Α. ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Στην επικαιρότητα κρατάει το θέμα της χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας Βιολογικών Αποβλήτων (Μ.Ε.Β.Α) ο επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, δεν παρέλειψε να θέσει και σχετική ερώτηση, απαιτώντας απο την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως ενημερώσει το Σώμα, αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, καθώς και σε αυτές που έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα, με την εξήγηση ότι το επόμενο νεοεκλογέν Δημοτικό Συμβούλιο δεν θέλει την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργο, παρά ταύτα το τωρινό Δ.Σ. εξακολουθεί κι επιμένει να το «προωθεί».

Ο κ. Μπουρνούς, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική του, αρνήθηκε ν’ απαντήσει θεσμικά, στον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τον παρέπεμψε στον ΕΔΣΝΑ (Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής) που έχει αναλάβει το έργο.

Να σημειώσουμε ότι την εν λόγω (31/10) συνεδρίαση, είχαμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε live, απο τον Oncamera.gr και όχι απο την πρόσφατη ανακαινισθείσα -σύμφωνα με τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου- ιστοσελίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία κόστισε 22.000€ χωρίς δυνατότητα ζωντανής παρουσίασης των συνεδριάσεων.