Σάββας Ιωαννίδης: Δεν έχω μάθει να κρύβομαι

Σάββας Ιωαννίδης

Ο Σάββας Ιωαννίδης, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο των καλλυντικών και συχνά – πυκνά με τις αναρτήσεις του και τα σχόλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί το ενδιαφέρον των πολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δύναμη Ανάπτυξης» και υπ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Η παρουσίασή του στην εκπομπή «Who is who» με τον Παναγιώτη Καλαμπόκη, έδωσε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην πολιτική σκηνή, συνδυάζοντας τη σοβαρότητα με το χιούμορ.
Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του ήταν ενεργός πολίτης και υποψήφιος για Δήμαρχος, κάτι που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά και να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Με δύο επιτυχημένα καταστήματα καλλυντικών στην Αρτέμιδα και τη Ραφήνα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στην περιοχή. Με την εμπειρία του, δηλώνει ότι η πολιτική είναι αναπόφευκτη για κάθε σοβαρό επαγγελματία και ότι ο Ε. Μπουρνούς αδικεί τον δήμο, με τις ανακρίβειες και τα ψέματά του.

Σάββας Ιωαννίδης

Με τα καταστήματά του να αντιμετωπίζουν επιτυχώς όλες τις κατά καιρούς προκλήσεις, αντιλαμβάνεται την ανάγκη για οικονομική ανάπτυξη και υποστήριξη της τοπικής αγοράς στη Ραφήνα και το Πικέρμι.
Οι δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποτυπώνουν την ανυπομονησία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και να προωθήσει πολιτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Σάββας Ιωαννίδης εκφράζει την πεποίθησή του ότι οι σοβαροί επαγγελματίες πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Απαντώντας στην ερώτηση «Γιατί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο;» αναφέρθηκε στην αγάπη του υπ. Δημάρχου για τον δήμο. Μια αγάπη που έχει συνδυαστεί με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει.