Ελισάβετ Σμυρλή το νέο μέλος στην ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης

Ελισάβετ Σμυρλή

Μία νέα και σημαντική προσθήκη στη μεγάλη ομάδα μας της Δύναμης Ανάπτυξης!

Η Ελισάβετ Σμυρλή κατοικεί στη Διώνη από το 2011 και φέρνει μαζί της πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία. Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό και με μεγάλη εμπειρία στο τμήμα διαχείρισης παραπόνων, κατανοεί τη σημασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της έγκαιρης επίλυσης προβλημάτων. Γνωρίζει τις διαδικασίες που πρέπει να δημιουργήσουμε στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για να υπάρξει επιτέλους αποτελεσματική και εύκολη επικοινωνία μεταξύ πολιτών και διοίκησης.

Η Ελισάβετ, στα τοπικά, είναι ταμίας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου “Δεινοθήριο” και παράλληλα έχει αναλάβει τα μαθήματα στο τμήμα patchwork του συλλόγου.

Ένα από τα πρωταρχικά κίνητρα που οδήγησαν την Ελισάβετ Σμυρλή να ενταχθεί στην ομάδα της «Δύναμης Ανάπτυξης» είναι η ανησυχία της για τα χρόνια προβλήματα στην περιοχή μας. Αναγνωρίζει την επιτακτική ανάγκη για βελτιώσεις βασικών υποδομών, όπως πεζοδρόμια και αθλητικούς χώρους, αλλά και βελτιώσεις στη διαχείριση απορριμμάτων και την ανακύκλωση.

Η Ελισάβετ Σμυρλή έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τη θέληση να αλλάξουμε μαζί τον δήμο μας και να τον κάνουμε καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Δείτε την ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου εδώ: