Όλγα Λέφα: «Ουσιαστική επικοινωνία με τον πολίτη»

Λέφα

Βασικό ζήτημα για την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ραφήνας Πικερμίου κας Όλγας Λέφα, είναι η ουσιαστική επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τον πολίτη, κάτι που όπως εκτιμά, απουσιάζει παντελώς, στην τρέχουσα δημοτική θητεία «είτε αυτό αφορά μία σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση, μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου, μέσω εντύπων κλπ… είτε αφορά τη διαβούλευση για μείζονος σημασίας θέματα, με φορείς και κατοίκους, ώστε να βρίσκουμε την καλύτερη λύση όλοι μαζί δημοκρατικά και με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Όχι αυταρχικά!».

Η κα Λέφα, η οποία ήταν καλεσμένη της Βιργινίας Μάρκου στην εκπομπή του On Camera «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» ανέφερε ότι έχει μεγαλώσει σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου υπήρχε ενδιαφέρον και προβληματισμός για πολιτικο/κοινωνικά θέματα, για τα οποία γίνονταν πολλές συζητήσεις κι έτσι, η απόφασή της, να εμπλακεί ενεργά στην Αυτοδιοίκηση ως υποψήφια, ήρθε μ’ έναν «φυσικό» τρόπο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Το πρόγραμμα της Παράταξής μας ‘Δύναμη Ανάπτυξης’ για την επόμενη πενταετία, είναι συγκεκριμένο και μελετημένο, προτείνοντας λύσεις για χρόνια ζητήματα. Έχουμε μείνει πολύ πίσω ως Δήμος, τα προβλήματα διαρκώς διογκώνονται και προσωπικά, θα ήθελα ν’ αποτελέσω μέρος της επίλυσής τους και της προόδου του τόπου μας και όχι απλός παρατηρητής!».

Λέφα

«Τον επικεφαλής της Παράταξής μας και υποψήφιο Δήμαρχο, Ανδρέα Βασιλόπουλο, τον είχα ξεχωρίσει πριν ακόμα γνωριστούμε, για το αληθινό του ενδιαφέρον αναφορικά με την πόλη μας και την ουσιαστική/συστηματική δουλειά που κάνει, από τη μεριά της Αντιπολίτευσης. Είμαι σίγουρη ότι θα δικαιώσει απόλυτα τους συνδημότες μας, που θα τον επιλέξουν για τη Διοίκηση» τονίζει η Όλγα Λέφα, προτάσσοντας -λόγω της εξειδίκευσής της- θέματα Πολιτισμού, ως εξής: «Έχω ως στόχο τη συνεχόμενη συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς φορείς, όπως τη Φιλαρμονική, με την οποία ξεκίνησα το μουσικό μου ταξίδι ως μέλος της, από τα παιδικά μου χρόνια. Επίσης, την αναβάθμιση της Λαϊκής Ορχήστρας όπου επίσης είχα συμμετάσχει στην αρχή της λειτουργία της».

Η Δύναμη Ανάπτυξης φέρνει στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου νέο τρόπο διοίκησης. Δίπλα και όχι απέναντι στους πολίτες. Με συνεργασία και όχι αιφνιδιαστικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι προσχηματικά έργα και εξαγγελίες. Με σεβασμό τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών και όχι απαξιωτικά σχόλια και αδιαφορία.
Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου φανερώνει τη μεγάλη ανάγκη για αλλαγή διοίκησης και μας γεμίζει ευθύνη για προτάσεις και δεσμεύσεις, σωστά μελετημένες και εφαρμόσιμες από το πρώτο κιόλας εξάμηνο που θα αναλάβουμε τη δημοτική διοίκηση Ραφήνας Πικερμίου.