«Δεν θα μάθουμε ποτέ αν το το πεζοδρόμιο του 1ου- 4ου Δημ. Σχολείου Ραφήνας είναι δωρεά από τo “Lidl”»

Η ερώτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σαφής (εδώ) και αφορούσε την ανακατασκευή του πεζοδρομίου που βρίσκεται στο 1ο – 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, επί της Λεωφ. Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Ερώτηση Α. Βασιλόπουλου:«Επειδή ακούστηκε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το “Lidl”, θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει – από τους Αντιδημάρχους – εάν αυτό έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή ως δωρεά για να μπορέσει να εκτελεστεί και ποιος έδωσε την άδεια να γίνει αυτό το έργο;»
Ο λόγος δόθηκε στον Αντιδήμαρχο κ. Πάντζα, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Α. Βασιλόπουλου (εδώ). Ο Αντιδήμαρχος είπε κυριολεκτικά ότι ήθελε στην υποτιθέμενη απάντησή του, χωρίς καμμία απολύτως αναφορά στο ερώτημα του Α. Βασιλόπουλου περί της δωρεάς του “Lidl”. Όταν ο Α. Βασιλόπουλος με ήρεμη φωνή επανήλθε λέγοντας «αναφέρεστε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τα σχολεία;», ο κ. Πάντζας υψώνοντας την φωνή του και φανερά εκνευρισμένος συνέχισε να λέει τα δικά του, χωρίς ποτέ να απαντήσει εάν το πεζοδρόμιο μπροστά από το 1ο – 4ο Δημοτικό Σχολείο ανακατασκευάστηκε με δωρεά του “Lidl”.
 
Συνειδητοποιεί άραγε ο κ. Δήμαρχος ότι με αυτή την τακτική των «θολών» απαντήσεων, των υπεκφυγών και του αποπροσανατολισμού που ακολουθούν ορισμένοι Αντιδήμαρχοί του, εκθέτουν τον ίδιο ή να υποθέσουμε – ακόμη χειρότερα – ότι αυτή είναι η τακτική της δημοτικής αρχής; 
Γραφείο Τύπου Δύναμης ΑνάπτυξηςΔημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr