Ντράφι: Αγωνία κατοίκων για τις βροχές

Ντραφι oncamera.gr
Ντράφι

Ντράφι: Αγωνία κατοίκων για τις βροχές

Το OnCamera.gr και η εκπομπή Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ με την Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου πάντα στο πλευρό του πολίτη. Την αγανάκτηση τους για την αδράνεια και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Μπουρνούς για τα φλέγοντα ζητήματα σε ευπαθείς περιοχές του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου έρχονται για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσουν οι κάτοικοι του Ντραφίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε:

01:07 Πελαγία Παναγούλη – Κάτοικος Ντραφιου (Ντράφι): Ακαθάριστο το Αλσύλλιο του Δήμου από το 2015 που κατοικεί, ο Δήμος καθαρίζει τα χόρτα και τα πετάει μέσα στην κοίτη του ρέματος, στους άλλους Δήμους δεν έχουν υποχρεώνει κανένας τους κατοίκους να πληρώσουν φορτηγό για να μαζέψουν τα χόρτα.

06:56 Φίλιππος Τζουμέρκας – Κάτοικος Ντραφίου & Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου (Ντράφι): αγωνία για την επόμενη μέρα το μάζεμα όλων αυτών των αντικειμένων που έχουν καεί, η χαμηλή βλάστηση ήταν αυτή που συντήρησε την φωτιά.

10:33 Αγγελίνα Μεταξάτου – Κάτοικος Ντραφίου (Ντράφι): Ο Δήμος πεισματικά αρνείται να μαζέψει τη βιομάζα, τα δημοτικά τέλη δυσβάστακτα στο Ντράφι, ζητάμε να μάθουμε τι πληρώνουμε και απάντηση δεν παίρνουμε.

Επιθυμείτε να συμμετέχετε στα οδοιπορικά μας στην Ραφήνα και στο Πικέρμι; Επικοινωνήστε στο 2108056324 ή στο info@oncamera.gr.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο εδώ!