Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία

 - OnCamera.gr

Σε κατάσταση επιφυλακής η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την κακοκαιρία «Φίλιππος»

Σημεία προμήθειας αλατιού για τον παγετό Σε πλήρη επιφυλακή έχει θέσει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου τις υπηρεσίες, τα συνεργεία και τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα από την επερχόμενη κακοκαιρία «Φίλιππος» η οποία αναμένεται να ενσκήψει τα επόμενα 24ωρα στην περιοχή μας.

Από σήμερα (Τετάρτη 9-3-2022) το μεσημέρι και μετά οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται σακιά με αλάτι για τον παγετό από τα εξής σημεία:

• ΝΤΡΑΦΙ (Άνω και κάτω περίπτερο στις οδούς Δωριέων και Αχαιών αντίστοιχα)

• ΔΙΩΝΗ (Αθλητικό Κέντρο, οδός Χανίων) Παράλληλα με πρωτοβουλία και αίτημα της Δημοτικής Αρχής η Περιφέρεια Αττικής έχει διαθέσει δύο μηχανήματα τα οποία θα βρίσκονται σε ετοιμότητα στο ορεινό τμήμα του Πικερμίου.

Συνεργεία του Δήμου θα ρίξουν αλάτι σε δρόμους όπου υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για τον σχηματισμό παγετού. Επιπροσθέτως, από αύριο Πέμπτη 10-3-2022 οπότε, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, το κύμα της κακοκαιρίας -με χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά- αναμένεται να επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή (επισυνάπτουμε έγγραφα), η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας τίθεται σε κατάσταση πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr/el ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο 22940 22222.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ