Αναστολή αναρτήσεων πράξεων εφαρμογής

||

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει ότι αναστέλλονται οι αναρτήσεις ΠΕ13 Νέας Παλλήνης και ΠΕ9 Μάριζα λόγω των μέτρων προστασίας κατά του Κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τις υπ’αρίθμ. 23/2020 και 24/2020 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχει εγκριθεί ανάρτηση της πράξης εφαρμογής της περιοχής α. ΠΕ 13 ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ και β. ΠΕ 9 ΜΑΡΙΖΑ και πρόσκληση των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλλήνης επί της οδού Ιθάκης 12 Γέρακας για να λάβουν γνώση των πινάκων και Σχεδίων της πράξης εφαρμογής και να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις πλήρως τεκμηριωμένες, από την Τρίτη 3-3-2020 έως την Παρασκευή 10-04-2020 .

Λόγω των οδηγιών του ΕΟΔΥ και ιδιαίτερα για τα άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου αλλά και των διευκολύνσεων και αδειών ειδικού σκοπού που δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι, λόγω αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων, καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερής η πρόσβαση και εξυπηρέτηση του κοινού.

Για τους ανωτέρω λόγους αναστέλλονται οι εν λόγω αναρτήσεις μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία θα ορισθούν εκ νέου οι εκ του νόμου προβλεπόμενες προθεσμίες, χωρίς να θιχτούν τα δικαιώματα των ενδιαφερομένων.

Ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Παλλήνης

Γεώργιος Τέντης

Leave a Reply

Your email address will not be published.