Ισίδωρος Μάδης: «Μονόδρομος η συνεννόηση, ο διάλογος και η ενότητα»

Ισίδωρος Μάδης: «Μονόδρομος η συνεννόηση, ο διάλογος και η ενότητα»

Ισίδωρος Μάδης: «Μονόδρομος η συνεννόηση, ο διάλογος και η ενότητα»

Ισίδωρος Μάδης: «Μονόδρομος η συνεννόηση, ο διάλογος και η ενότητα» για να στηρίξουμε την τοπική μας κοινωνία

Τους πρώτους 40+1 υποψηφίους του για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υποδέχθηκε παλιούς συνοδοιπόρους αλλά και νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στην προσπάθεια για μια νέα θητεία ώστε να ολοκληρωθεί το σημαντικό έργο που έχει ήδη επιτευχθεί στον Δήμο Παιανίας.

Μεταξύ των 41 υποψηφίων στελέχη που προέρχονται τόσο από την παράταξη του Σταύρου Θανάση, η συνεργασία με τον οποίο ανακοινώθηκε κατά την εκδήλωση του τριετούς απολογισμού, όσο και από εκείνη του Κωνσταντίνου Μπουλμέτη, ο οποίος παρίστατο στην εκδήλωση δηλώνοντας την στήριξή του στο πρόσωπο του Ισίδωρου Μάδη.
Ο Δήμαρχος Παιανίας ευχαρίστησε τον Σταύρο Θανάση για τη συνεργασία τα τελευταία χρόνια και τον Κώστα Μπουλμέτη για τη στάση που τήρησε λειτουργώντας συνθετικά.

«Πίστευα και πιστεύω στη συνεννόηση, στον διάλογο, στη σύνθεση, στην ενότητα. Και θέλω να σας εξομολογηθώ ότι ειδικά μετά τα τρία τελευταία χρόνια, την πανδημία, την οικονομική και ενεργειακή κρίση, αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος για κάθε έναν ο οποίος θέλει να πετύχει και να στηρίξει την τοπική του κοινωνία.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος Μάδης.

Συμπλήρωσε πως «τα τρία τελευταία χρόνια καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την τοπική μας κοινωνία, επιλύσαμε ή δρομολογήσαμε την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων, διασφαλίσαμε εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα των τελευταίων ετών. Τα επόμενα χρόνια εφόσον οι πολίτες ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους, θα είναι χρόνια των έργων και της ορατής και μετρήσιμης βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών. Και είναι βέβαιο ότι θα απαιτήσουν την ενεργοποίηση και τη συστράτευση των καλύτερων που υπάρχουν».

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους εξήγησε πως «βρισκόμαστε εδώ για να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας με όσους ξεκινήσαμε ή συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια αυτής τις τριετίας και να καλωσορίσουμε τους καινούριους συνοδοιπόρους σε αυτή την ωραία προσπάθεια».

«Όπως είδατε δεν έδωσα μεγάλη έμφαση στο παρελθόν γιατί αυτό έχει κριθεί και το κυριότερο δεν αξίζει στην τοπική μας κοινωνία. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω για την δική σας εμπιστοσύνη, να δεσμευθώ ότι θα είμαι πάντα παρών, και στα εύκολα και στα δύσκολα, ότι θα είμαι δίκαιος και πάνω από όλα ανοικτός σε ιδέες και σε προτάσεις» είπε ο Δήμαρχος Παιανίας ο οποίος ζήτησε από τους συνεργάτες του «ειλικρίνεια γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορείτε ενασχόλησης με τα δημοτικά».

Οι πρώτοι 40+1 υποψήφιοι της παράταξης Αλλάζουμε Μαζί είναι οι:

ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΛΤΟΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΒΑΡΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΚΑΠΕΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΑΒΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΑΜΚΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΗΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΡΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΕΚΚΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΡΓΕΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΠΟΥΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΕΠΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΑΜΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΑΝΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΣΥΚΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΕΛΙΔΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΧΟΥΝΤΑ ΡΕΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…