Ανακοίνωση για το τροχαίο μαθήτριας του 2ου Λυκείου στη Μεταμόρφωση

Στα επικοινωνιακά σόου του κ. Σαραούδα δεν έχει χώρο η ασφάλεια των μαθητών

Το δυστύχημα με θύμα μαθήτρια της Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης απέδειξε έμπρακτα τους σοβαρούς κινδύνους που προκύπτουν από την αδιαφορία της διοίκησης του κ. Σαραούδα στην υπόθεση του δεύτερου Λυκείου
Είχαμε επισημάνει το Σεπτέμβριο μετά τους πανηγυρισμούς της διοίκησης για το σχολείο, που δήθεν “κατασκεύασε” η διοίκηση Σαραούδα, τις σοβαρές ελλείψεις που προκύπτουν από τη στάση τους.

Ως πρώτο πρόβλημα αναφέραμε το θέμα της ασφάλειας κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

Στον κ. Σαραούδα δεν έφτασαν ούτε τα 3 χρόνια που είχε τη διοίκηση του δήμου μέχρι την παράδοση του σχολείου για να κάνει το παραμικρό, αλλά ούτε και οι επόμενοι μήνες μετά την επισήμανση του σοβαρού προβλήματος από τη συμμαχία πολιτών και τους συλλόγους γονέων.

Είναι ξεκάθαρο πλέον στην κοινωνία της Μεταμόρφωσης ότι αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Σαραούδα είναι τα επικοινωνιακά σόου με τα γκρεμίσματα κάποιων μαντρών, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την επανεκλογή του, παραπλανώντας τον κόσμο της Μεταμόρφωσης.

Στα επικοινωνιακά show του κ. Σαραούδα δεν έχει χώρο για την ασφάλεια των μαθητών.

Έχει χώρο για να παρελαύνουν υποψήφιοι βουλευτές και υπουργοί του κυβερνώντος κόμματος, να εμφανίζεται ο περιφερειάρχης και ο περίγυρος του.

Είναι χαρακτηριστικό της αδιαφορίας ότι πέντε μέρες μετά το συμβάν η λαλίστατη διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης δεν έχει πει ούτε λέξη, δεν έχει κάνει ούτε μία πράξη.

Το συγκεκριμένο συμβάν αποδεικνύει ότι είναι επιλογή της διοίκησης η αδιαφορία για την ασφάλεια. Η συγκεκριμένη διοίκηση αποδεικνύεται επικίνδυνη και για τη σωματική ακεραιότητα μαθητών.