Ε. Κοσμίδη: «Η υποψηφιότητά μου, για τον Δήμο Αχαρνών ήταν πάγιο αίτημα και διακαής πόθος των συμπολιτών μου!»

Με τους συμπολίτες της, στο πλευρό και τη…φαρέτρα, οι οποίοι επιτακτικά της ζητούσαν χρόνια τώρα, ν’ ασχοληθεί με τα δημοτικά, δυναμική, απαστράπτουσα και αποφασισμένη να κερδίσει και αυτήν την πολιτική μάχη, η υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών κα Ευρώπη Κοσμίδη, μιλάει στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» του OnCamera.gr και τη Βιργινία Μάρκου, για όλους και για όλα: για την πρόσφατη Εθνική Κάλπη, τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την τελική της απόφαση να διεκδικήσει τον Δήμο Αχαρνών, μη αποδεχόμενη την τιμητική (όπως δήλωσε) πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την ήθελε στο Ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής.

Η κα Κοσμίδη, ακούγοντας και… ακολουθώντας πάντα τη φωνή της καρδιά της, μένει στα Αυτοδιοικητικά, δίνοντας τον αγώνα όπως εκείνη ξέρει, προκειμένου για την επικράτηση στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. «Η υποδοχή των συμπολιτών μου, στο άκουσμα της διεκδίκησης από μέρους μου, της Δημαρχίας, δεν ήταν απλά συγκινητική!… αποδείχτηκε ότι ήταν η πραγμάτωση της επιθυμίας τους και ο διακαής τους πόθος!

Κοσμίδη
vlcsnap 2023 05 30 12h41m10s979

Για χρόνια οι συμπολίτες μου, μου ζητούσαν πιεστικά, ν’ ασχοληθώ με τον Δήμο μας, τον τόπου που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Τον μόνο τόπο που γνωρίζω και αναγνωρίζω ως Πατρίδα!» δηλώνει χαρακτηριστικά, η υποψήφια Δήμαρχος σε σχετική ερώτηση, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ουσιαστικές της παρεμβάσεις για τον Δήμο Αχαρνών -ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Εργων Περιφέρειας Αττικής- κυρίως δε, για τις προτεραιότητες που θέτει, εφόσον οι δημότες Μενιδίου, της εμπιστευτούν το τιμόνι της πόλης.

Δέσμευση της Ευρώπης Κοσμίδη, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, είναι να παραμερίσει για λίγο την τεχνοκρατική της ιδιότητα, δίδοντας μεγαλύτερη έμφαση σε κοινωνικά ζητήματα, που ταλανίζουν το Μενίδι, όπως εγκληματικότητα κι επιμόρφωση/κατάρτιση ανηλίκων.