Για ψέματα κατηγορεί την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ο μάνατζερ του οδηγού της F1, Βίλλι Βέμπερ.

Σύμφωνα με τον 80χρονο πλέον Βέμπερ, η οικογένεια του Σουμάχερ τον έχει αποκόψει από κάθε επαφή μαζί του, μετά το σοβαρό ατύχημά του ενώ έκανε σκι το 2013 πέφτοντας σε κώμα.

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ δήλωσε ότι δεν έχει δει τον πρώην πελάτη του από τότε, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω…»

Σύμφωνα με τη Marca, ο Willy Weber, ο θρυλικός μάνατζερ του Michael Schumacher, ο οποίος είναι τώρα 80 ετών, ισχυρίζεται ότι η οικογένεια του πρώην οδηγού της Formula 1 τον έκοψε από τη ζωή του Schumacher μετά το ατύχημα του στο σκι.

«Προσπάθησα εκατοντάδες φορές να επικοινωνήσω με την Κορίνα (τη γυναίκα του Σουμάχερ) και εκείνη δεν απάντησε. Κάλεσα τον Ζαν Τοντ για να ρωτήσω αν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο και μου είπε να περιμένω, είναι πολύ νωρίς» δήλωσε ο Βέμπερ και πρόσθεσε:

«Τηλεφώνησα την επόμενη μέρα και κανείς δεν απάντησε. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά και είμαι ακόμα θυμωμένος γι’ αυτό.  Έχουν περάσει εννέα χρόνια. Ίσως θα έπρεπε να πουν τα πράγματα όπως είναι».

Σημειώνεται πως σχεδόν μια δεκαετία μετά το σοβαρό ατύχημα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη δήλωση για την κατάστασή της υγεία του οδηγού, παρά μόνο διαρροές πληροφοριών ή δηλώσεις στενών φίλων. «Μπορούσα να καταλάβω την κατάσταση στην αρχή, καθώς έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για τον Μάικλ για να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή» πρόσθεσε ο Βέμπερ.

«Αλλά από τότε δεν έχουμε ακούσει τίποτα άλλο παρά ψέματα από αυτούς. Χρόνια μετά το ατύχημα, είπα στον εαυτό μου να φροντίσει απλώς την οικογένεια, καθώς δεν μπορούσα να αλλάξω τα πράγματα. Ήταν σαν γιος για μένα. Ακόμα και σήμερα με πονάει να μιλάω γι’ αυτό» κατέληξε όπως αναφέρει το in.gr