Κοροναϊός: Αυτοψία του MEGA στις «κόκκινες» γειτονιές της Αθήνας

||

Η Αττική «βράζει» από τον κοροναϊό με το κέντρο της Αθήνας χθες να καταγράφει τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

Η αυτοψία του MEGA στις περιοχές με τη μεγαλύτερη διασπορά, όπως το κέντρο, τα βόρεια και τα δυτικά προάστεια, καταγράφει από τη μία την κόπωση των κατοίκων από τα αλεπάλληλα lockdown, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες ενώ άλλοι θορυβημένοι πια στήνονται στις ουρές για ένα rapid test.

Ο κοροναϊός σφυροκοπά την Αττική

Η καθημερινή καταγραφή των κρουσμάτων σοκάρει… όλα τα ρεκόρ έχουν καταρριφθεί.

Οι νέες λοιμώξεις που διαγνώστηκαν σήμερα στην Αττική είναι 1.706.

Η αυτοψία του MEGA στο κέντρο της Αθήνας, που κυριολεκτικά βράζει, αφού καταγράφηκαν μόνο σήμερα 434 νέα κρούσματα, δείχνει τη συμπεριφορά εκείνων που έχουν φοβηθεί αλλά και όσων κουράστηκαν από τα περιοριστικά μέτρα.

Θορυβημένοι οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων που σήμερα «έδωσαν» 269 κρούσματα, κυκλοφορούν, οι περισσότεροι, με διπλές μάσκες.

Στον χάρτη με τις επιβαρυμένες περιοχές έχουν μπει τα βόρεια προάστια που σήμερα κατέγραψαν 188 νέα κρούσματα

Τα νοσοκομεία της Αττικής σηκώνουν σε κάθε εφημερία το βάρος του ιού που πολιορκεί τον νομό. Τώρα διανύουμε τα τελευταία μέτρα ενός μαραθωνίου που εξάντλησε τις δυνάμεις όλων. Τώρα, λένε οι ειδικοί, πρέπει να τρέξουμε το τελευταίο… κατοστάρι της ατομικής προστασίας.

in.gr