Απίστευτη καταγγελία κατά σκηνοθέτη: «Έλαμψαν τα μάτια του όταν του είπα ότι πίνω ακόμα γάλα»

||

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος καταγγέλλει ότι παρενοχλήθηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη όταν ήταν μόλις 14 ετών. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στο κύμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν προκαλέσει σάλο.

Όπως καταγγέλλει ο 35χρονος σήμερα άνδρας στο OPEN TV, όταν ήταν μόλις 14 ετών γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστό όνομα.

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα «τι κάνεις εκεί;»», σημειώνει ο άνδρας.

Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιούν ουίσκι.

Σύμφωνα με το in.gr: «Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι “είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο”».

Όπως αναφέρει ο 35χρονος σήμερα: «Οταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολεία και έπινα γάλα». Ο ίδιος ο 14χρονος τότε Χρήστος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε. Ωστόσο, εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Όπως καταγγέλλει ο 35χρονος πλέον Χρήστος, πέντε χρόνια αργότερα πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, έπεσε για δεύτερη φορά πάνω στον ίδιο άνθρωπο.

«Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Σε ερώτηση αν θα πάει να μιλήσει σε κάποιο αρμόδιο δικαστικό όργανο εάν του ζητηθεί, ο 35χρονος απάντησε: «Ξεκάθαρα θα το έκανα και για αυτό είμαι και εδώ. Μάλιστα τόνισε ότι ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο αυτό.