Εύβοια: Ανασύρθηκε η σορός μετανάστη

 - OnCamera.gr

Εύβοια: Ανασύρθηκε η σορός ενός ακόμη μετανάστη – Αυξάνεται κι άλλο ο θλιβερός απολογισμός των νεκρών μεταναστών από το ναυάγιο σκάφους. Το ναυάγιο έγινε την Τρίτη 01 Νοεμβρίου στην Εύβοια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εντοπίστηκε στην παραλία Μάρμαρα σε κοντινή απόσταση από την Κάρυστο, σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη, που ανήκει στα θύματα του ναυαγίου.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν ανασυρθεί νεκροί από τη θάλασσα ανέρχεται σε 27. Πρόκειται για 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 παιδιά (τρία αγόρια και δύο κορίτσια).Από το ναυάγιο έχουν διασωθεί 12 άτομα, όλοι άνδρες.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Εύβοια - OnCamera.gr

Επέβαιναν 68 άτομα
Υπενθυμίζεται ότι δύο από τους διασωθέντες έχουν συλληφθεί, καθώς φέρονται ως οι υπεύθυνοι του σκάφους που βυθίστηκε, αναφέρει το in.gr

Και οι δύο κατηγορούνται για παραβάσεις των άρθρων 187 και 277 του ποινικού κώδικα για εγκληματική οργάνωση και για πρόκληση ναυαγίου από πρόθεση.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων μελετά και αναλύει σε βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την υπόθεση, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, καθώς στο σκάφος που βυθίστηκε, επέβαιναν 68 άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ