Αυτή είναι η σειρά του Netflix που αναμένεται να μας καθηλώσει τον Σεπτέμβρη

||
||

Oι σειρές που ξεκινούν τον Σεπτέμβρη είναι το δικό μας back to school και ναι, υπάρχει μια που από τις 18 του μήνα που θα θες να τη βλέπεις και να σε τρομάζει.

Το νέο στοίχημα του Netflix, το Ratched που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Mildred Ratched, της δεσποτικής και χειριστικής νοσοκόμας που γνωρίσαμε από το μυθιστόρημα «One Flew Over the Cuckoo’s Nest» του Ken Kesey το 1962 και της αντίστοιχης ταινίας του 1975, για την οποία η Louise Fletcher κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας. Πρόκειται για μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, ενός ψυχολογικού θρίλερ του οποίου ήδη έχει επιβεβαιωθεί η δεύτερη σεζόν και γίνεται λόγος για τουλάχιστον τέσσερις.

Έτσι η παραγωγική χρονιά για τον για τον Ryan Murphy συνεχίζεται, μετά το πολυσυζητημένο «Hollywood» και τη δεύτερη σεζόν της διάσημης σατιρικής κωμωδίας του «The Politician». Στη νέα του σειρά λοιπόν, θα δούμε και πολλά αστέρια της υποκριτικής, μεταξύ των οποίων οι Sarah Paulson, Cynthia Nixon και Sharon Stone. Tον ομώνυμο ρόλο της σειράς θα έχει η Sarah Paulson, στενή συνεργάτης του Μurphy, σε πολλά project.

45 χρόνια μετά τη κυκλοφορία της ταινίας, ο παραγωγός Ryan Murphy («American Crime Story»,«Glee»,«Pose») ετοιμάζει το τηλεοπτικό της πρίκουελ, που θα επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της νοσοκόμας και όχι του “Mac” McMurphy .

Όλα ξεκινούν το 1947, όταν η Ratched φτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια για να εργαστεί σε μια ψυχιατρική κλινική, όπου οι γιατροί πραγματοποιούν περίεργα πειράματα στο ανθρώπινο μυαλό. Η περιγραφή του Netflix προσθέτει: Σε μια μυστική αποστολή, η Mildred παρουσιάζει τον εαυτό της ως την πιο αφοσιωμένη νοσοκόμα, αλλά καθώς αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα της ψυχικής υγειονομικής περίθαλψης, ανακαλύπτει να γίνονται αληθινά τέρατα.