Οι επαφές της Σίτι για Μέσι,το ταξίδι στη Βαρκελώνη και ο όρος του Αργεντινού

||| - OnCamera.gr
||| - OnCamera.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει ήδη επαφές για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι. Τόσο το TyC από την Αργεντινή όσο και το RAC1 από τη Βαρκελώνη , ανέφεραν ότι ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρζε Μέσι, είναι ήδη σε επαφή με τους ηγέτες των «πολιτών».

Μάλιστα σημειώνουν ότι μαζί με τον Φεράν Σοριάνο θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα για να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις και επίσης να καθίσουν για να μιλήσουν με την Μπαρτσελόνα, σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του ζητήματος της ρήτρας.

Στο τραπέζι φαίνεται να ρίχνουν εκτός από χρήματα και τους Έρικ Γκαρσία, Ανχελίνιο και Γκαμπριέλ Ζέσους.

Το ESPN ανέφερε ότι η Σίτι πρόσεφερε συμβόλαιο τριών χρόνων στον Λιονέλ Μέσι και άλλα δύο προαιρετικά στη Νέα Υόρκη, ομάδα στο MLS, όπου η Σίτι έχει μετοχές, ενώ υπογράμμισε ότι ένας από τους όρους του Αργεντινού είναι ότι ο Γκουαρντιόλα θα ανανεώσει με τους «πολίτες» για τις ίδιες σεζόν που θα υπογράψει κι εκείνος.

Ο Καταλανός προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αν και η Σίτι είχε ήδη ξεκινήσει συνομιλίες για την ανανέωσή του.

Τηλεφώνημα Μέσι σε Νεϊμάρ για Σίτι

«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ λέγοντάς του να αφήσει την Παρί ΣΖ, προκειμένου να αγωνιστούν μαζί στην Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα».

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα το ESPN της Βραζιλίας, σημειώνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν οι δύο παίκτες.
Η ισπανική εφημερίδα AS, σημειώνει από τη μεριά της, ότι οι όροι που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Μπαρτσελόνα, επιτρέπουν σε FIFA και UEFA να μην συμμετάσχουν στην διαμάχη.

«Αμφότερες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση διαφωνίας, έχει συμφωνηθεί μεταξύ των μερών, να αποφασίσουν τα ισπανικά δικαστήρια. Αυτό απελευθερώνει και τους δύο ποδοσφαιρικούς οργανισμούς από το να πρέπει να παρέμβουν σε μια σύγκρουση που θα είναι μακρά και επώδυνη. Αυτό είναι μία ανακούφιση, μιας και δεν τους άρεσε ποτέ το σύστημα των ρητρών καταγγελίας που εφαρμόζεται στην Ισπανία, δεδομένου ότι παράγει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό: εγγύηση πλήρους συμμόρφωσης με τους όρους του συμβολαίου», αναφέρουν οι Ισπανοί.