Αδιανόητο ξέσπασμα αντιεμβολιάστριας σε γιατρό

||

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει μια αντιεμβολιάστρια να επιτίθεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε γιατρό που εξέτασε το παιδί της.

Όπως μεταδίδει το flamis.gr πολλοί γιατροί της Πάτρας καλούνται να αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια περιστατικά. Στο βίντεο βλέπουμε μια κάτοικο της πόλης να αποκαλεί τη γιατρό ‘’πατσαβούρα’’ και να τη βρίζει χυδαία.

Ένα από τα τελευταία βίντεο, δείχνει μια κάτοικο της πόλης, να έχει πάει σε παιδίατρο με το παιδί της. Όταν έφτασε η συζήτηση στο εμβόλιο, η γιατρός πρότεινε στην κόρη να το κάνει και μάλιστα να κλείσει ραντεβού μόνη, από το κινητό της τηλέφωνο.

Η μάνα εκνευρίζεται και φεύγει από το ιατρείο. Είχε καταγράψει όμως τα πάντα στο κινητό και αποφασίζει να ανεβάσει τις εικόνες στο Facebook. Αποκαλεί τη γιατρό «πατσαβούρα» και την βρίζει χυδαία. Το ίδιο έκαναν στη συνέχεια και άλλοι αντιεμβολιαστές στα σχόλια κάτω από το βίντεο.

«Πήγα σε μια πατσαβούρα επειδή το παιδί μου πονούσε στην κοιλιά. Μου είπε «εσείς δεν έχετε εμβολιαστεί;» Όχι μωρή κ….. ούτε πρόκειται». Δείτε το ξέσπασμα της αντιεμβολιάστριας στο βίντεο του flamis.gr…

Σε μηνύσεις κατά της αντιεμβολιάστριας γυναίκας που την εξύβρισε στο διαδίκτυο συμπαρασύροντας και άλλους να πράξουν το ίδιο προβαίνει γυναίκα παιδίατρος από την Πάτρα που έπεσε θύμα της. 

in.gr