Μαγνησία – Πατέρας κατηγόρησε μητέρα και γιο για ενδοοικογενειακή βία – Αθωώθηκαν στο δικαστήριο

|| - OnCamera.gr

Στο δικαστήριο βρήκαν δικαίωση μητέρα και γιος στη Μαγνησία μετά τις κατηγορίες του πατέρα για ενδοοικογενειακή βία. Αναλυτικότερα, μήνυση σε βάρος της οικογένειάς του κατέθεσε ένας 52χρονος από τον Αλμυρό στον Βόλο, κατηγορώντας την 45χρονη άνεργη γυναίκα του και τον 23χρονο σπουδαστή γιό του, ότι άσκησαν βία και του προκάλεσαν σωματική βλάβη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε την σύζυγο και τον γιο, αφού ο κατήγορος δεν έπεισε λόγω των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε. Στην μήνυσή του ο 52χρονος ισχυριζόταν ότι η γυναίκα του τον χτύπησε και ότι από τη σφαλιάρα που του έριξε προκλήθηκε οίδημα στο μάτι. 

Εκμεταλλεύτηκε παθολογικό πρόβλημα

Ο συνήγορος υπεράσπισης μάνας και γιου, ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό, εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι (παθαίνει οιδήματα λόγω του σακχάρου από το οποίο πάσχει).

Οι κατηγορούμενοι μάνα και γιος, οι οποίοι αθωώθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ανταπάντησαν με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για σωματική βλάβη κατά του γιου, καθώς ισχυρίζονται ότι ο πατέρας έπιασε τον γιο από το λαιμό και του έσκισε την μπλούζα, όταν ο 23χρονος πήγε να προστατεύσει την μητέρα του στο ενδοοικογενειακό επεισόδιο, αναφέρει το in.gr