Δωρεάν ηλεκτρικά ποδήλατα στη γιορτή “Αθηνάς Χωρίς Αυτοκίνητο”
Η ΔΑΕΜ Α.Ε. συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση «Αθηνάς Χωρίς Αυτοκίνητο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή μεταμορφώνει την οδό Αθηνάς σε έναν ζωντανό και βιώσιμο χώρο, απαλλαγμένο από αυτοκίνητα, γεμάτο από δράσεις, μουσική, εργαστήρια για παιδιά, σκέιτ, ποδήλατα και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Προβολή βιώσιμης κινητικότητας
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η ΔΑΕΜ προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μισθώσουν ηλεκτρικά ποδήλατα χωρίς καμία χρέωση, εφόσον σταθμεύσουν το όχημά τους στο Δημοτικό Parking Κλαυθμώνος ή στη Βαρβάκειο. Αυτή η προσφορά δίνει την ευκαιρία στους πολίτες και τους επισκέπτες να βιώσουν την εκδήλωση με έναν πιο οικολογικό και δημιουργικό τρόπο μετακίνησης.
Εξερεύνηση της πόλης με ποδήλατο
Με την απλή διαδικασία του παρκαρίσματος στην Κλαυθμώνος ή τη Βαρβάκειο, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν ποδήλατο και να απολαύσουν την πόλη με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ΔΑΕΜ ενθαρρύνει τη βιώσιμη κινητικότητα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες, που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αθήνας, απολαμβάνοντας παράλληλα τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.