Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών και Χαμόγελου του Παιδιού: Επέκταση συνεργασίας

Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών και Χαμόγελου του Παιδιού: Επέκταση συνεργασίας

Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών και Χαμόγελου του Παιδιού: Επέκταση συνεργασίας

Οι όροι ανανέωσης και επέκτασης της συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών και του Χαμόγελου του Παιδιού συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπηρεσιακών παραγόντων της Δημοτικής Αστυνομίας και του αρμόδιου εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Χρήστου Γκίκα με τους ανθρώπους του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διασύνδεση της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αχαρνών με το Επιχειρησιακό Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών του Οργανισμού, στο οποίο λειτουργούν πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι 4(τέσσερις) Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης:

Εθνική Γραμμή SOS 1056
Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111
Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000
Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017 .

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στο μέλλον ώστε ο Δήμος να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο και να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ των όμορων δήμων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…