Δημοσκόπηση GPO: 27,2% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, 11,8% το ΠΑΣΟΚ «Ναι» στη μομφή προς Κασσελάκη το 57%. Καταλληλότερος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας με 42,8%.

Δημοσκόπηση GPO: 27,2% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, 11,8% το ΠΑΣΟΚ «Ναι» στη μομφή προς Κασσελάκη το 57%. Καταλληλότερος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας με 42,8%.

Δημοσκόπηση GPO: 27,2% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, 11,8% το ΠΑΣΟΚ «Ναι» στη μομφή προς Κασσελάκη το 57%. Καταλληλότερος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας με 42,8%.

Το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ αποτυπώνει η μεγάλη δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα εξασφαλίζει προβάδισμα 15,4 μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ,  ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στην τρίτη θέση: 

Νέα Δημοκρατία 27,2%, ΠΑΣΟΚ 11,8%, ΣΥΡΙΖΑ 9,3%, ΚΚΕ 8,3%, Ελληνική Λύση 8,1%, Φωνή Λογικής 4,1%, Πλεύση Ελευθερίας 3,5%, ΝΙΚΗ 2,7% και Νέα Αριστερά 2%. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν παρουσίασε αναγωγή επί των εγκύρων ή εκτίμηση ψήφου. 

Κυριαρχία Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 40% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασελάκη η οποία οδήγησε σε νέες εσωκομματικές εκλογές. Συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί το 57,4%.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν καταλληλότερο για αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα με 42,8% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9%. Τρίτος είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με 13,7% και ακολουθούν: Παύλος Πολάκης 7,4%, Όλγα Γεροβασίλη 4,7%, Νικόλας Φαραντούρης 2,3% και Απόστολος Γκλέτσος 1,2%.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 35,2% θεωρούν ότιo Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να επανεκλεγεί Πρόεδρος ενώ το 59% προτιμά να εκλεγεί άλλο πρόσωπο.

Ζητούν πιο  αυστηρή μεταναστευτική πολιτική

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, με ποσοστό 78,7% , θεωρούν ότι πρέπει να γίνει πιο αυστηρή η μεταναστευτική πολιτική.
Υπέρ του μέτρου της απαγόρευσης των κινητών στα σχολεία τάσσεται το 83,6%.

Ως προς τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, θετικά τις αποτιμά το 39,2% ενώ το 57,4% τις αποτιμά αρνητικά.

Οι πολίτες, σε ποσοστό 61,7% θεωρούν ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας και ακολουθεί η βελτίωση του συστήματος υγείας με 43,2%.

Πάντως το 65,7% κρίνει αρνητικά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ενώ το 33,3% της κρίνει θετικά.

Δείτε τη δημοσκόπηση

dimoskopisi-gpo-01
dimoskopisi-gpo-02
dimoskopisi-gpo-03
dimoskopisi-gpo-04
dimoskopisi-gpo-05
gpo-6
dimoskopisi-gpo-07
dimoskopisi-gpo-08
dimoskopisi-gpo-09
dimoskopisi-gpo-011
dimoskopisi-gpo-010

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ανακοινώνει την επίσημη αδελφοποίησή του με τον Δήμο Yeoju της Δημοκρατίας της Κορέας, στο πλαίσιο μίας στρατηγικής πρωτοβουλίας που ενισχύει τη διεθνή παρουσία και εξωστρέφεια…

Έναν νέο κύκλο άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Μαΐου ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις σε όλες τις γειτονιές του Δήμου. Η…