Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: 47 Μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ» στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας , για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος, προσφορά ζωής και αγάπης από τους εθελοντές αιμοδότες συμπολίτες μας.

Η ανταπόκριση των εθελοντών – πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ήταν συγκινητική. Έφτασε σε τέτοια επίπεδα που πολλοί εθελοντές δεν κατάφεραν να προσφέρουν.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεννόηση με Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ» αποφάσισε να προχωρήσει σε επαναληπτική αιμοδοσία την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ ΑΡΘΡΟΥ

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τελευταία άρθρα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr