Δήμος Νίκαιας – Ρέντη: Ζητήματα Αστυνόμευσης

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη: Ζητήματα Αστυνόμευσης

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη: Ζητήματα Αστυνόμευσης

Η ασφαλής μετακίνηση πεζών, η αποσυμφόρηση δρόμων αλλά και προβλήματα στάθμευσης, είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνου Μαραγκάκη με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά Σύλβιο Καραγιάννη.

Ο Δήμαρχος της πόλης τόνισε ότι επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχει στενή συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Πειραιά με στόχο τη χάραξη μιας πολιτικής οδικής ασφάλειας.

Από την πλευρά του ο κ. Σύλβιος Καραγιάννης υπογράμμισε ότι η Τροχαία Πειραιά είναι «ανοιχτή» σε κάθε συνεργασία έτσι ώστε να γίνουν από κοινού δράσεις προληπτικού χαρακτήρα με στόχο την αποφυγή τροχαίων και παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την ομαλή διέλευση οχημάτων και πεζών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη , δήλωσε «Πρόθεσή μας είναι αυτή η συνεργασία με την Τροχαία Πειραιά να επεκταθεί σ’ένα ευρύ φάσμα δράσεων προληπτικού αλλά και παρεμβατικού χαρακτήρα. Είναι μια συνεργασία ζωτικής σημασίας καθώς μπορεί να ενισχύσει την εφαρμογή κανονισμών κυκλοφορίας και να προωθήσει την οδική ασφάλεια.

Αυτή η κοινή μας προσπάθεια περιλαμβάνει και την αποτελεσματική πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων γι’αυτό το λόγο θα προχωρήσουμε σε ενημερωτικές ημερίδες στα σχολεία οι οποίες θα αφορούν ζητήματα οδικής ασφάλειας. Στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι και ο προγραμματισμός μιας σειράς έργων υποδομής η οποία θα περιλαμβάνει συντήρηση του οδικού δικτύου καθώς και δημιουργία διαβάσεων περιμετρικά των σχολείων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…