Δήμος Μαραθώνος: Συμμετοχή στην Attica Green Expo

Δήμος Μαραθώνος: Συμμετοχή στην Attica Green Expo

Δήμος Μαραθώνος: Συμμετοχή στην Attica Green Expo

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος στην “πράσινη” Έκθεση Attica Green Expo.

Πολλούς επισκέπτες από το κοινό, τα σχολεία της Αττικής που βρέθηκαν στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο αλλά και άλλους εκθέτες, δέχθηκε το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνος στην Attica Green Expo, τη μεγαλύτερη “πράσινη” Έκθεση στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις περιβαλλοντικές δράσεις που αναλαμβάνει ο Δήμος Μαραθώνος, ειδικά στο έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του κέντρου της Νέας Μάκρης, αλλά και στα σχέδια του για “πράσινη ανάπτυξη”, όπως, λ.χ. δια της συμμετοχής του στην Αθηναϊκή Ενεργειακή Συμμαχία.

Το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνος στην Attica Green Expo επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Ραφήνας, κ. Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και αρκετοί επίσημοι που συμμετείχαν στα παράλληλα πάνελ της Έκθεσης.

447644669 772989718354436 7313000402950043545 n
Δήμος Μαραθώνος: Συμμετοχή στην Attica Green Expo 2

Από πλευράς Δήμου, το παρών τους έδωσαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Γιώργος Ζούρος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε περιβαλλοντικά θέματα Δημήτρης Κουλουμπής.

Για τη συμμετοχή του Δήμου μας στη διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζούρος, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χρήστος Δραγώτης, και οι υπάλληλοι του Δήμου μας Μαρία Καλλιακούδα και Ευαγγελία Τσιμήνη.

Δελτίο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…