Δήμος Μαραθώνος: Στειρώσεις αδέσποτων γατιών

Δήμος Μαραθώνος: Στειρώσεις αδέσποτων γατιών

Δήμος Μαραθώνος: Στειρώσεις αδέσποτων γατιών

μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες.

Ο Δήμος Μαραθώνος πάντα ευαισθητοποιημένος ως προς την ευζωία των ζώων και την μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων, προχωρά για δεύτερη φορά σε δωρεάν μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 24 Μαρτίου στο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού πάρκου Νέας Μάκρης (πρώην χώρος 2ου Δημοτικού Σχολείου) από τις 9 έως 15.00 μμ.

Η οργάνωση καλύπτει όλο το κόστος των χειρουργικών επεμβάσεων και των απαιτούμενων φαρμάκων για αυτές καθώς και των απαραίτητων φαρμάκων αποπαρασίτωσης και αντιλυσσικών εμβολίων για όλα τα ζώα που θα έρθουν στο πρόγραμμα.

Σας καλούμε να φέρετε (κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2294320957) τις αδέσποτες γάτες που μπορείτε να μαζέψετε σε κλουβιά πολύ καλά κλεισμένα για να στειρωθούν και να εμβολιαστούν.

Οι υπηρεσίες των κτηνιάτρων είναι εθελοντικές, μη αμειβόμενες, μη κερδοσκοπικές και με ελευθερία βούλησης και θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνος, Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας.

Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…