Δήμος Μαραθώνος: Περί καταλληλότητας του Νηπιαγωγείου Γραμματικού

Δήμος Μαραθώνος: Περί καταλληλότητας του Νηπιαγωγείου Γραμματικού

Δήμος Μαραθώνος: Περί καταλληλότητας του Νηπιαγωγείου Γραμματικού

Μαραθώνος

Απάντηση της Διοίκησης του Δήμου Μαραθώνος σε σχετική ανάρτηση της Παράταξης «ΕΜΕΙΣ»:

Σχετικά με ανάρτηση της παράταξης “ΕΜΕΙΣ”, που διατυπώνει ερωτήματα γύρω από την καταλληλότητα του νέου Νηπιαγωγείου Γραμματικού, να επισημάνουμε τα εξής:

Το Νηπιαγωγείο στεγάζεται σε εγκαταστάσεις του γηπέδου Γραμματικού, το οποίο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες μελέτες (στατικότητας, πυρασφάλειας κ.λπ.).

Η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου για τη στέγασή του ήταν αίτημα του Συλλόγου Γονέων Γραμματικού, διδασκόντων, αλλά και κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας, παράμετροι που, προφανώς και ελήφθησαν υπ’ όψιν.

Όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την ανέγερσή του έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και σε απόλυτη συμφωνία με όσα προβλέπονται για ακίνητα που προορίζονται για σχολική χρήση.

Σημειώνεται, επιπλέον, ότι το έργο αποτελεί δωρεά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, που πολλές φορές έχει προχωρήσει σε ανάλογες πρωτοβουλίες στην περιοχή μας και το Κοινωφελές του Ίδρυμα διαθέτει πολύ σημαντική σχετική εμπειρία και γνώση γύρω απ’ όλα τα ζητήματα που αναφέρονται στην ανάρτηση.

Όπως, ασφαλώς, γνωρίζετε, οι σχολικές μονάδες, όπως και όλες οι δημόσιες κτιριακές υποδομές, οφείλουν να πληρούν συγκεκριμένες, αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, την ικανοποίηση των οποίων, σε κάθε φάση της κατασκευής τους, εξασφαλίζει ο επιβλέπων μηχανικός της ΚΤΥΠ (“Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”), που τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…