Δήμος Μαραθώνος: Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη

Δήμος Μαραθώνος: Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη

Δήμος Μαραθώνος: Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη

Ζαχαράκη

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε σήμερα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της 5ης Παιδικής Εξοχής του Αγίου Ανδρέα, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Μαραθώνος, Στέργιο Τσίρκα.

Λίγο αργότερα, η Υπουργός επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, χαιρέτισε προσωπικά υπαλλήλους από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και στη συνέχεια είχε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου.

Η κ. Ζαχαράκη παρουσίασε σε αδρές γραμμές το σχέδιο δράσης του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σχετικά με τις κατασκηνώσεις, την λειτουργία των ΚΔΑΠ-Stem, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις παροχές σε συνανθρώπους μας με αναπηρίες, τα Κέντρα Κοινότητας, τη νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα κ.α.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, επεσήμανε στην Υπουργό ειδικότερα ζητήματα της αρμοδιότητάς της που απασχολούν τον Δήμο μας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εγκύψει σ’ αυτά με ενδιαφέρον και θα κάνει ό,τι μπορεί από πλευράς της για την εύρεση λύσεων.

Κατά την ξενάγηση της κ. Ζαχαράκη στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, Μάνος Γεωργάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της 5ης Παιδικής Εξοχής, Γιάννης Μπούσουλας, ενώ στη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάσος Χρυσίνας, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Παναγιώτα (Νιόβη) Χριστοπούλου.

Δελτίο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…