Δήμος Αθηναίων: Δικαστική δικαίωση απολυμένων Συμβασιούχων

Δήμος Αθηναίων: Δικαστική δικαίωση απολυμένων Συμβασιούχων

Δήμος Αθηναίων: Δικαστική δικαίωση απολυμένων Συμβασιούχων

Μετά από δύο χρόνια ανεργίας επιστρέφουν στην εργασία τους!

Δώδεκα απολυμένοι συμβασιούχοι εργαζόμενοι από την προηγούμενη διοίκηση Μπακογιάννη, κέρδισαν με απόφαση του δικαστηρίου την επιστροφή τους στη δημοτική υπηρεσία τους.

Ειδικότερα το δικαστήριο εξετάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει που χορήγησε προσωρινή διαταγή με την συναίνεση και της νέας Δημοτικής Αρχής του Χάρη Δούκα.

Πρόκειται για 11 απολυμένους Συμβασιούχους Covid και μιας εργαζόμενης προερχόμενης από την προκήρυξη 3κ/2018 οι οποίοι εξασφάλισαν ότι θα εργάζονται, τουλάχιστον μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2024, όπου είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.

Με μία πρώτη εκτίμηση, των νομικών Συμβούλων του Σωματείου των Εργαζομένων του δήμου, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το φθινόπωρο του 2025.

Οι συμβασιούχοι οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων διεκδικούν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Με ανακοίνωση της, η Συνδικαλιστική παράταξη «Εργατική Αντεπίθεση», σημειώνει ο «αγώνας συνεχίζεται ώστε να μην υπάρξει καμιά απόλυση συμβασιούχου εργαζόμενου» στο δήμο Αθηναίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…