Δημιουργική Γραφή και Προβολή Ταινιών από τον «ΘΑΛΠΟ»

Δημιουργική Γραφή και Προβολή Ταινιών από τον «ΘΑΛΠΟ»

Δημιουργική Γραφή και Προβολή Ταινιών από τον «ΘΑΛΠΟ»

Η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων του Φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» θα ξεκινήσει την υλοποίηση ομάδας «Δημιουργικής Γραφής».

Οι συναντήσεις θα είναι συνολικά 10 με διάρκεια 90 λεπτών και θα αποτελούνται από ομάδα των 10 ατόμων. Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 15, Νέα Μάκρη.

Ημερομηνία Έναρξης Ομάδας: 12 Φεβρουαρίου. Για τη σύσταση της ομάδας είναι απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος έως την Δευτέρα 05.02.2024.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949077005 – 2294096939 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00)
Email: community@thalpos.org.gr

Στο τέλος του κύκλου φιλοδοξούμε να εκδώσουμε μια συλλογή με έργα των μελών της ομάδας που μπορεί να περιλαμβάνουν ποιήματα, διηγήματα, αφηγήσεις. Επίσης θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Ας προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τον συγγραφέα μέσα μας. Μέσα από ασκήσεις και τεχνικές μπορούμε να απελευθερώσουμε τη φαντασία μας και να εκφραστούμε λογοτεχνικά.

Σας περιμένουμε να γεμίσουμε τις άδειες σελίδες.

Το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων του Φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» θα ξεκινήσει την υλοποίηση ομάδας «Προβολής Ταινιών».

Οι συναντήσεις θα είναι συνολικά 10 με διάρκεια 120 λεπτών και θα αποτελούνται από ομάδα των 12 ατόμων. Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 15, Νέα Μάκρη.
Ημερομηνία Έναρξης Ομάδας: 23 Φεβρουαρίου.

Για τη σύσταση της ομάδας είναι απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος έως την Δευτέρα 05.02.2024.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949077005 – 2294096939 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00)
Email: community@thalpos.org.gr

Κάθε συνάντηση θα περιλαμβάνει την προβολή μιας επιλεγμένης ταινίας! Θα ακολουθεί συζήτηση γύρω από τη κοινωνική και ψυχολογική προέκταση της ταινίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν πέρα από τις εντυπώσεις τους για τη προβολή, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που αναδύονται. Εάν αναζητάτε έναν χώρο όπου η τέχνη του κινηματογράφου συναντά τον προβληματισμό για την ανθρώπινη ψυχή και την κοινωνία, αυτή η ομάδα είναι ιδανικός προορισμός σας!

Από Δελτια Τύπου Δήμου Μαραθώνος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…