Διευκρινίσεις για τον ΑΠΟ Παμπαιανικός

Διευκρινίσεις για τον ΑΠΟ Παμπαιανικός

Διευκρινίσεις για τον ΑΠΟ Παμπαιανικός

Η απόφαση για ανάκληση της παραχώρησης χρήσης του ΔΑΚ Παιανίας από τον ΑΠΟ Παμπαιανικός ήταν μονόδρομος λόγω της αδυναμίας του συλλόγου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νόμου και να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σύμφωνα με το Άρθρο 8 παρ. 4 του ν.2725/1999 «στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται μητρώο ειδικά αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων. Αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την κατά το παρόν ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α΄ 148), δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε εποπτευόμενα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου».
Επιπλέον σύμφωνα με το Άρθρο 66 παρ 2 του ν. 4735/2020 «αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121) και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α΄ 148), δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού».
Ο ΑΠΟ Παμπαιανικός έχει απωλέσει την αναγνώριση όπως προκύπτει και από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ η οποία έχει επισφραγιστεί από σχετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεως της ΕΠΟ.
Κατά συνέπεια, η απόφαση ήταν επιβεβλημένη καθώς οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα αποτελούσε παράβαση καθήκοντος. Η Διοίκηση του ΑΠΟ Παμπαιανικός έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την αναγνώριση εντός του τρέχοντος μηνός (Φεβρουάριος 2022) οπότε και η Γ.Γ. Αθλητισμού θα «ανοίξει» εκ νέου το σύστημα για την υποβολή δικαιολογητικών.
Η διοίκηση του Δήμου Παιανίας παραμένει στο πλευρό του ΑΠΟ Παμπαιανικός και θα συμβάλει με κάθε τρόπο για την αποκατάσταση της νομιμότητας στον ιστορικό μας Σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…