Διαγωνισμός για το δίκτυο μεταφοράς ακάθαρτων του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

||||

Έξι είναι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για το έργο

Στη μάχη της διεκδίκησης του έργου «Κατασκευή δικτύων ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας», προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ μπήκαν όλες οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και μικρότερες.

Συγκεκριμένα, προσφορά στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η ΕΥΔΑΠ κατέθεσαν: 1. 3Κ Τεχνική ΑΕ, 2. Ιντρακόμ Κατασκευές, 3. ΑΒΑΞ, 4. Θέμελη ΑΕ – Χρ. Κωνσταντινίδης – ΕΡΓΟ ΑΤΕ – ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ, 5. Τέρνα και 6. ΑΚΤΩΡ.

Το συνολικό μήκος των κατασκευαζόμενων αγωγών, σύμφωνα με τη διακήρυξη, ανέρχεται σε 192,5 χιλ. και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου σε 40 μήνες.

Σημειώνεται ότι η ΕΥΔΑΠ έχει προκηρύξει και το έργο «Κατασκευή ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές των δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπολογισμού 63,7 εκατ. ευρώ για το οποίο οι προσφορές είναι προγραμματισμένο να κατατεθούν στις 16 Μαρτίου.

Πηγή: mononews.gr

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr