
Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ο γατογιατρός» στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διάνοια, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ο γατογιατρός» της Μαρίας Σαμψωνάκη. Η εκδήλωση αυτή προγραμματίζεται για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026, στις 11:30 το πρωί, στον χώρο της βιβλιοθήκης, που βρίσκεται στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 40, στο πρώην 3ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, γνωστό και ως «Μίλτος Κουντουράς».
Μια ιστορία αγάπης για τα ζώα
Το βιβλίο «Ο γατογιατρός» δεν είναι απλώς μια ιστορία, αλλά μια προσπάθεια να προάγει την αγάπη και τον σεβασμό προς τα ζώα. Μέσα από τις σελίδες του, η συγγραφέας ευαισθητοποιεί τα παιδιά σχετικά με την προστασία των αδέσποτων ζώων και την προώθηση της υιοθεσίας τους. Η παρουσίαση αναμένεται να είναι μια ευκαιρία για διάλογο και αλληλεπίδραση, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τα ζώα και τη σημασία της φροντίδας τους.
Πρόσκληση σε όλους
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη καλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση. «Ελάτε να μιλήσουμε για αυτά τα ξεχωριστά όντα που προσφέρουν την αγάπη τους άνευ όρων!» αναφέρεται στην πρόσκληση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συμμετοχής της κοινότητας σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, προσφέροντας μια ευχάριστη και εκπαιδευτική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.














