Δ. Γαλάνης «Αναμετρηθήκαμε με τα προβλήματα και τον κορονοιό»

Με βασικό στόχο να διατηρήσει την πράσινη φυσιογνωμία της πόλης πορεύεται ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τόσο από τον κορονοιό όσο και από την μειοψηφία της παράταξης στο Δημοτικό συμβούλιο.

Όπως περιγράφει στην εκπομπή «Μιλάμε… Χωρίς μοντάζ» του OnCamera.gr ανακαίνισε εκ βάθρων τα 19 Δημόσια σχολεία και ως προς τις κτιριακές ανάγκες αλλά και ως προς τον τεχνολογικό εξοπλισμό και παράλληλα κατασκεύασε, συντήρησε και πιστοποίησε τις 13 παιδικές χαρές του Δήμου.

Μπορεί ο κορονοιός να άλλαξε την ατζέντα της Δημοτικής αρχής, όμως όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος, στην Φωτεινή Νάσσου έγιναν έργα που έμεναν στα συρτάρια για δεκαετίες.

«Ξεκινούν επιτέλους οι εργασίες στον Παιδικό κήπο Πικιώνη και παράλληλα μετά από σκληρή δουλειά συμβάλαμε στην θετική απόφαση του δικαστηρίου να ξηλώσει τα συρματοπλέγματα από τα 250 στρέμματα της έκτασης στα Τουρκοβούνια τα οποία πια ανήκουν στο Δημόσιο και επομένως είναι προσβάσιμα στους κατοίκους της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος θα διεκδικήσει ξανά την διοίκηση της πόλης καθώς όπως λέει επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο του που στηρίζεται στην αγάπη και το μεράκι του για την Φιλοθέη και το Ψυχικό.

«Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις όπως να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε να διατηρήσουμε την ιδιαιτερότητα μας στον πολεοδομικό σχεδιασμό της πόλης μας. Δεν θα αφήσουμε τα παλαιά κτίρια που είναι η ταυτότητα μας να δώσουν την θέση τους σε πολυκατοικίες. Πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας και τον πολιτισμό μας» επιμένει και καλεί τους συνυποψήφιους του να αναμετρηθούν με έναν πολιτικό πολιτισμό όπως αρμόζει στην πόλη και τους κατοίκους της.

Γαλάνης
Δ. Γαλάνης «Αναμετρηθήκαμε με τα προβλήματα και τον κορονοιό» 2

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…