Χ. Μαραγκού: «Σαν Οικογένεια, στη Δύναμη Ανάπτυξης»

«Νιώθουμε και λειτουργούμε σαν να είμαστε οικογένεια και όχι Δημοτική/Πολιτική Παράταξη! Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ανταγωνιστικοί μεταξύ μας, καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί, μοιραζόμαστε όμοια οράματα για το μέλλον της πόλης μας, αλλά και τις ίδιες ανησυχίες για το γεγονός ότι η Ραφήνα αργοπεθαίνει…» αναφέρει η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου κα Χαρά Μαραγκού, στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» του OnCamera.gr με τη Βιργινία Μάρκου, η οποία «στεγάζεται» πολιτικά, στην Παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η κα Μαραγκού:
α) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διαβλέπει τον… αργό «θάνατο» και το μαράζωμα της Ραφήνας (μαγαζιά, ποιοτικός τουρισμός κι επισκεψιμότητα, νυχτερινή ζωή)
β) μιλάει για την «εγκατάλειψη που αισθάνονται οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών του Πικερμίου, από τη Δημοτική Αρχή και
γ) εκδηλώνει τον ενθουσιασμό και το πάθος της, για την ενεργή συμμετοχή στα κοινά, προκειμένου «για μία αρμονική ζωή, με άτομα στο τιμόνι του Δήμου, που νοιάζονται πραγματικά, για τον πολίτη».

Μαραγκού
Χ. Μαραγκού: «Σαν Οικογένεια, στη Δύναμη Ανάπτυξης» 2

Έχει τη σημασία του, να καταγραφεί η.. πίσω από τις κάμερες (of the record) συνομιλία της Χαρούλας Μαραγκού -κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της συνέντευξης- όπου η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, μνημόνευσε σχετική δήλωση του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου, κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου: «Μαζί θα καταρτήσουμε το πρόγραμμά μας, μαζί θα δουλέψουμε, μαζί θα δημιουργήσουμε τους πυρήνες εργασίας που θα συγκροτούνται ανάλογα με την εξειδίκευση ενός εκάστου επί συγκεκριμένου θέματος. Δεν επιθυμώ και δεν μου αρέσει ο τίτλος εκείνου που συγκεντρώνει τα πάντα επάνω του. Πιστεύω στη δύναμη των πολλών! Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο, να οδηγήσουμε τον Δήμο μας, στο μέλλον. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας, που ασφυκτιούν κάτω από το καθεστώς του Μπουρνούς και της παρέας του!».

Δείτε την εκπομπή εδώ

Η Δύναμη Ανάπτυξης φέρνει στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου νέο τρόπο διοίκησης. Δίπλα και όχι απέναντι στους πολίτες. Με συνεργασία και όχι αιφνιδιαστικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι προσχηματικά έργα και εξαγγελίες. Με σεβασμό τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών και όχι απαξιωτικά σχόλια και αδιαφορία.
Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου φανερώνει τη μεγάλη ανάγκη για αλλαγή διοίκησης και μας γεμίζει ευθύνη για προτάσεις και δεσμεύσεις, σωστά μελετημένες και εφαρμόσιμες από το πρώτο κιόλας εξάμηνο που θα αναλάβουμε τη δημοτική διοίκηση Ραφήνας Πικερμίου.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…