Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση από τον πρώην φίλο του για την κροτίδα

Συνεχιζόμενη κόντρα με μηνύσεις

Η διαμάχη μεταξύ του Άρη Μουγκοπέτρου και του πρώην φίλου του, που του παρέδωσε την κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του κατά τη διάρκεια γλεντιού το περασμένο Πάσχα, συνεχίζεται με νομικές ενέργειες. Ο πρώην φίλος του μουσικού έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του, επικαλούμενος μια ανάρτηση που έκανε ο Άρης Μουγκοπέτρος στις 30 Αυγούστου. Στην ανάρτηση αυτή, ο μουσικός δημοσίευσε φωτογραφία του άνδρα που του έδωσε την κροτίδα, την οποία συνόδευσε με μια μακροσκελή λεζάντα.

Η ανάρτηση και οι κατηγορίες

Στη λεζάντα, ο Άρης εξέφρασε την απορία του για το πώς οι φίλοι του διασκεδάζουν δίπλα σε κάποιον που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Χρησιμοποίησε μάλιστα υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αναφέροντας: «Ο “Κύριος” που ήταν “φίλος” μου αδελφικός και μου έδωσε την κροτίδα στα χέρια έχει το θράσος να πηγαίνει σε πανηγύρι και να γλεντάει σαν να μην τρέχει τίποτα». Ο μουσικός κατηγόρησε τον πρώην φίλο του ότι δεν έχει καμία ευθύνη για το περιστατικό, ενώ ο τελευταίος αντέτεινε ότι ο Άρης προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες πάνω του.

Νομικές ενέργειες και αντιδράσεις

Η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τριπόλεως περιλαμβάνει κατηγορίες για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο δικηγόρος του πρώην φίλου του, Ανδρέας Βαγγόπουλος, δήλωσε ότι τα γεγονότα δεν είναι όπως τα παρουσιάζει ο Άρης Μουγκοπέτρος και ότι ο εντολέας του δεν έχει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό του μουσικού, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, όπως η απώλεια δύο δαχτύλων. Ο Βαγγόπουλος τόνισε ότι ο Άρης είναι αυτός που άναψε την κροτίδα και όχι ο πελάτης του, ο οποίος δεν έχει κληθεί μέχρι σήμερα από τη δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Άρης Μουγκοπέτρος κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση από τα social media, γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Η κόντρα αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι δύο άνδρες φαίνεται να βρίσκονται σε μια ατέρμονη δικαστική διαμάχη που δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr